Costea Corin Danescu este Managing Partner in cadrul Danescu&Asociatii, fiind unul dintre cei mai cunoscuti litiganti din tara, fiind considerat un avocat remarcabil de catre Chambers Europe 2012 – specializarea Litigii.

Coordoneaza societatea de avocatura si conduce departamentul de litigii. Are o vasta experienta in litigii civile si comerciale, fiind renumit pentru numeroasele succese obtinute in cadrul unor revendicari ale unor imobile de o importanta considerabila, cum ar fi Palatul Ghica. Este un excelent avocat pledant, fiind recunoscut pentru talentul oratoric si incisivitatea cu care isi sustine pledoaria.

Costea Corin Danescu este arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, din anul 2014.

Fiind pasionat de activitatea academica, a devenit formator in cadrul Institutului National de Pregatire Profesionala a Avocatilor la materia Drept Civil. De asemenea, este consilier al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.