Mihail Moisescu

Mihail Moisescu este colaborator al Danescu&Asociatii de la inceputul anului 2014, dupa ce a facut stagii de practica in cadrul Musat&Asociatii, CI Andreea Croitori si Tribunalul Bucuresti.

Activitatea desfasurata in cadrul Danescu si Asociatii implica servicii de asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti in domenii precum dreptul civil, comercial, in special in executarile silite pornite pe titluri cambiale (bilete la ordin) si contracte de credit, fiind implicat si in litigii de drept administrativ.

Plin de initiativa, entuziasm si dornic de a acumula cat mai multa experienta in cele mai variate domenii, Mihail Moisescu a fost implicat si in proiecte mai mari ( litigii privind aspectele civile ale răpirii internaţionale de copii, litigii fiscale privind operatiunile comerciale fictive si intocmirea dosarelor preturilor de transfer intre societati afiliate).

De asemenea, fiind pasionat inca din facutlate de domeniul proprietatii intelectuale, materia in care si-a sustinut examenul de licenta, si-a manifestat aceasta pasiune si in cadrul Danescu&Asociatii, redactand plangeri si notificari pentru incalcarea dreptului de autor, a drepturilor conferite de marca si a brevetelor de inventie.

In cadrul activitatii sale a acordat si servicii de reprezentare juridica in fata organelor de urmarire penala.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (2013) si in prezent urmeaza Masterul “Cariera Judiciara” din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Drept.

Aurora Enache

Aurora Enache este avocat din decembrie 2013 si colaborator al Danescu&Asociatii din octombrie 2014.

Membra a departamentului de Litigii, a participat sub indrumarea directa a maestrului Danescu, la numeroase litigii civile si comerciale.

Ulterior, a demonstrat un interes crescut in ceea ce priveste dreptul societar, domeniu in care isi doreste sa dobandeasca o experienta cat mai vasta. Aurora ofera asistenta si reprezentare clientilor in toate activitatile comerciale desfasurate de acestia, participand inclusiv la proiecte de fuziuni sau achizitii.

Din anul 2013 este mediator, cunostintele dobandite in cadrul acestei specializari ajutand-o in solutionarea unor situatii conflictuale inainte de a ajunge pe rolul instantelor judecatoresti.

A absolvit Facultatea Drept din Iasi in anul 2011.

Aurora Enache este memebra a Baroului Iasi din 2013, iar din 2014 este avocat in cadrul Baroului Bucuresti.

Alexandru Gavrila

Alexandru Gavrila este avocat-stagiar la Danescu & Asociatii din 2015. A intrat în echipa de litigii, iar datorita ambitiei si dorintei de a gasi rezolvare in cele mai dificile spete a dobandit rapid experienta necesara in relatia cu instantele judecatoresti.

A fost implicat in proiecte complexe privind dreptul penal si legislatia speciala a achizitiilor publice, fiind dornic sa invete modalitati de a concepe si dezvolta strategii ce implica solutionarea unor probleme complexe.

De-a lungul activitatii sale, a mentinut legatura cu institutiile de specialitate (Registrul Comertului), a elaborat documente juridice in cauze comerciale, a reprezentat clientii in fata instantelor judecatoresti. Inainte de a intra in echipa noastra, a fost intern la Cabinet individual Av. Gavrila Adrian (2012) si la Cabinet individual Av. Sandru Liliana (2013).

A absolvit Facultatea de Drept – Universitatea din Bucuresti.

Serban Danescu

Serban Danescu este avocat-stagiar in cadrul Danescu & Asociatii din 2015.

Membru al departamentului de Litigii, a aratat entuziasm si pasiune in a capata experienta in litigiile civile si comerciale, dar si in arbitraj.

A participat ca membru al echipei Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti la concursul de arbitraj comercial international Willem Vis (2014). Echipa a obtinut numeroase premii, atat pentru memoriile scrie, cat si pentru pledoarii.

Inainte de a face parte din echipa noastra, a efectuat stagii in cadrul societatilor Stoica & Asociatii si PeliFilip.

Serban este membru al Baroului Bucuresti din 2015. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (2015) si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene (2015). In prezent urmeaza cursuri de master in arbitraj international in cadrul Queen Mary University of London.